صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ويژه انتخابات> رضايي: بايد هرچه زودتر فضاي انتخابات را گرم كرد

کد خبر: ۲۴۰۶
| |
5474 بازدید
* درخواست گروه‌هاي اصولگرا از گروه «6+5» رعايت عدالت است

قائم مقام جامعه اسلامي مهندسين گفت: همه گروه‌هاي اصولگرا از گروه «6+5» مي‌خواهند که در معرفي كانديداهاي مجلس هشتم، عدالت را رعايت کند.

غلامحسين اميري در گفت‌و گو با شبكه خبر دانشجو با بيان مطلب بالا گفت: براي معرفي كانديداهاي جامعه اسلامي مهندسين در سراسر كشور به توافق رسيده‌ايم و به زودي نامزدهاي موردنظر خود را به دفاتر جبهه متحد اصولگرايان در كشور معرفي مي‌كنيم.

وي با اشاره به اين‌كه تاكنون برداشت ما از نحوه فعاليت جبهه متحد اصولگرايان مثبت است، اظهار داشت: اميدواريم اصولگرايان نيز تا انتخابات مجلس هشتم همچنان، موفق عمل كرده و عدالت را در همه زمينه‌ها رعايت كنند.


* محسن رضايي: بايد هرچه زودتر فضاي انتخابات را گرم كرد

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: هنوز فضاي انتخابات كشور، سرد است و مردم در جريان مسائل انتخاباتي قرار نگرفته‌اند.

عصر روز چهارشنبه، دکتر محسن رضايي در گفت‌وگو با ايرنا در حاشيه نشست با تجار و بازرگانان بخش خصوصي استان خوزستان افزود: هنوز مردم در جريان امر قرار نگرفته‌اند و بايد هرچه زودتر فضا را براي حضور گرم مردم در صحنه آماده كرد.
وي گفت: با مشاركت مردم در صحنه، انتخابات پرشوري پيش رو خواهيم داشت.

رضايي درباره حضور خود در انتخابات آتي مجلس شوراي اسلامي گفت: هيچ برنامه‌اي براي نامزدي در انتخابات مجلس ندارم.
اين در حالي بود كه در نشست تجار و بازرگانان بخش خصوصي استان خوزستان كه در اتاق بازرگاني و صنايع و معادن اهواز برگزار شد، بيش از يكصد نفر حضور داشتند.

* همايش پس از صد سال مجلس...

همايش «پس از صد سال مجلس...» عصر روز شنبه، دهم آبان ماه در دفتر مركزي جبهه مشاركت ايران اسلامي برگزار مي‌شود.

به گزارش فارس به نقل از روابط عمومي حزب مشاركت، همايش «پس از صد سال مجلس ...» عصر روز شنبه، دهم آبان ماه و در دفتر مركزي اين حزب برگزار مي‌شود.
اين مراسم با حضور و سخنراني ناصر كاتوزيان، نعمت احمدي، بهزاد نبوي و محمدرضا خاتمي برگزار مي‌شود.
موضوع اين همايش، تاريخچه مجلس در نظام حكومتي ايران، جايگاه حقوقي مجلس در قانون اساسي، مجلس پس از انقلاب اسلامي، موانع داخلي در توفيق مجلس ششم و اهميت انتخابات مجلس هشتم است.


* برخي اصلاح‌طلبان خط و راه امام(ره) را قبول ندارند
* آنهايي كه اصلاح‌طلب واقعي بودند، كنار زده و خانه‌نشين شدند


فومني‌ در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: بزرگترين دغدغه اصلاحات اين است كه تلاش كنيم خط امام (ره) را زنده نگه داريم و نگذاريم از بين برود، اما افرادي هم بودند و هستند كه با اين خط موافق نبودند و ادعاي اصلاح‌طلبي داشتند.
وي افزود: تفكر اصلاح‌طلبي اين است كه بتوانيم جامعه و نواقص را اصلاح كنيم، اما برخي از دوستان ما به دنبال تغيير بودند تا تميز كردن كارها و خيال باطل داشتند و مي‌خواستند اين انقلاب و نظام را از بيخ بكنند و از بين ببرند.

فومني با بيان اين‌كه بزرگترين ضربه‌اي كه اصلاحات خورد، از داخل اصلاح‌طلب‌ها بود، ادامه داد: اصلاحات هيچ گاه از بيرون و يا جريان ديگري ضربه نخورده است و عملكرد نامطلوب افرادي كه همراه اصلاح‌طلب‌ها بودند و افراد سوءاستفاده‌گري كه اصلاح‌طلب نبودند و پس از پيروزي اصلاحات، سوار بر موج شدند، به اين جريان ضربه زد.
وي اضافه كرد: آنهايي كه اصلاح‌طلب واقعي بودند، كنار زده و خانه‌نشين شدند و هم‌اكنون نيز مي‌‌خواخند آنان را خانه‌نشين كنند و حتي برخي با برخوردهاي بد خود، باعث شدند بزرگان اصلاحات خودشان، خودشان را خانه‌نشين كنند.

فومني گفت: كساني كه اصلاح‌طلب نبودند و همه چيز را واژگون مي‌خواستند و حتي ادعاي عبور از حاكميت را داشتند، عواملي بودند كه خاتمي در اصلاحات آنها را به كار گرفت و نتوانستند خواسته‌هاي مردم را پاسخ دهند.
وي افزود: متأسفانه، قشر ضعيف جامعه فراموش شدند و اصلاحات بيشتر به دنبال نخبه‌گرايي و دانشگاهي‌ها بودند و بزرگترين ضربه، فراموش كردن مردم در آن اوضاع حساس بود.

عضو شوراي عالي حزب همبستگي بيان كرد: تا انتقاد مي‌كنيم، ناراحت مي‌شوند، تهديد مي‌كردند و مي‌كنند و نگذاشتند آسيب شناسي شود كه چرا اصلاحات شكست خورد. البته اصلاحات در ذات مردم ايران است و دولت كنوني هم بايد به دنبال اصلاح كردن امور باشد.


* مجلس هشتم تركيبي از سه گروه سياسي خواهد بود
* در كلان شهرها، رأي به ليست‌ها اولويت دارد

حجت‌الاسلام سيد حسين موسوي تبريزي در گفت‌وگو با برنا، درباره اولويت ليست‌هاي انتخاباتي بر کانديداهاي مستقل در انتخابات، گفت: از آنجا که ليست‌هاي انتخاباتي از سوي احزاب و گروه‌هاي سياسي داده مي‌شود، پس از بررسي عملکرد، افکار، انديشه و برنامه‌هايشان مي‌توان با اطمينان بيشتري به آنها رأي داد.
وي ادامه داد: در کنار اين، اگر رأي‌دهندگان شخصا اطلاعات کافي و لازم را نسبت به کانديداي مستقلي داشته و به صلاحيت وي ايمان دارند، بايد بنا بر وظيفه شرعي و انساني به وي رأي دهند.

رئيس خانه احزاب افزود: به دليل آن‌که در کلان شهرهايي مانند تهران امکان شناخت مستقيم مردم از کانديداها وجود ندارد، رأي دادن به ليست‌هاي انتخاباتي در اولويت خواهد بود.

وي در ادامه درباره تركيب آينده مجلس هشتم، اظهار داشت: وضعيت کنوني افکار عمومي، حاکي از آن است که در مجلس هشتم، موازنه کنوني به هم مي‌خورد؛ يعني از حالت اقليت و اکثريت کنوني خارج خواهد شد و ترکيبي از سه گروه سياسي خواهد داشت.
وي در اين باره گفت: يك گروه از مجلس هشتمي‌ها اصلاح‌طلبان هستند و دو گروه ديگر، دو مجموعه جبهه متحد اصولگرايان و اصولگرايان مستقل خواهند بود.

موسوي تبريزي در ادامه با بيان اين‌که مهمترين ويژگي مجلس اين است که داراي استقلال سياسي و قانونگذاري باشد، درباره اولويت‌هاي مجلس هشتم، گفت: از آنجايي که مجلس در رأس امور بوده و از همه قواي سه گانه بالاتر است؛‌يعني قوه قضاييه و قوه مجريه بايد تابع مصوبات مجلس باشند، نخستين اولويت مجلس هشتم، پيدا کردن اين جايگاه است.

دبيرکل مجمع محققين و مدرسين حوزه علميه قم، افزود: در کنار اين دومين اولويت بايد سامان دادن به قوانين اقتصادي کشور باشد تا بتوانيم جايگاه واقعي خودمان را پيدا کنيم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟